Nejnovější recenze ze sekce Košťata a smetáky
Uklízeč je lehký, snadená manipulace, vysoká účinnost!
- Skladný,
- Uklidí psí chlupy velmi rychle a není potřeba vytahovat vysavač (např. Když je návštěva na cestě a času je málo a chlupů na koberci hodně)
- Jde to i na pevné podlaze (linoleum)
- Ovládá to i dvouletý syn, takže když udělá nepořádek, má možnost si jej sám uklidit
- Madlo je ze 3 dílů, dá se pohodlně zkrátit i pro menší dítě
- Funguje jen v jednom směru, když tahnu k sobě, většinou nic nevezme
Koupili jsme metlu ze dvou důvodů, syn (2 roky) má strach ze zvuku vysavače a zároveň máme 3 psy, s různou délkou chlupů. Takže vysavat bych mohla co 2 hodiny. Mechanická metla je dobré řešení, navíc když s ní syn nadšené běhá, uklízí se bez mého velkého nasazení
- mám ho krátce ,zatím funguje ,jak má
ok
Mám šest koček, tak občas chlupy lítají. Musela bych mít neustále v pohotovosti vysavač. Tohle zakoupeno jen jako rychlá pomoc. Na sem tam údržbu nebo někam na chalupu dostačující. Provází mě vlastně celý život v podobě různých modelů z dob totality.
Nastavitelná délka smetáku - tyče, gumové "štětiny" pro zametání s antistatickým efektem pro suchý úklid, stěrka pro možnost použití během mokrého úklidu. Zatím plní svůj účel - spokojenost, doporučuji.
Vše k naprosté sokojenosti
- Perfektní věc, potřebná k úklidu
- Levnější než srovnatelné výrobky, kvalitní
Nejlepsi smetak
Velmi dobré
- Lehký a účinný
vyhovuje mi, že bezprašně sbírá i psí chlupy z podlahy
Celkem šikovný přípravek, akorát se s ním na delší násadě hůře manipuluje, jinak super.
- nepoužívám na vlasy, ale na všechny drobky v kuchyni a i na koberci .
- Je možné dosáhnout na vysoké stropy
- Bytelné provedení
- Aretace je jen na výsuvné části tyče, aby se nezasouvala (potud ok) bohužel se smeták při práci otáčí, spodní tyč aretaci nemá. Nevím, zda je to vada kusu nebo nedomyšlenost výrobku. Toto mi dost vadí, jinak bych dala plný počet hvězd.
Snadná obsluha
- dělá to, co dělat má
kvůli pár drobkům nemusíte vytahovat vysavač ...
Smeták,který nevíří smetené nečistoty -srst a běžný prach v domácnosti,teleskopická tyč,kterou přizpůsobíme delku dle potřeby.Lze opláchnout a je rychle suchý.Lze snadno rozmontovat a tím pádem se vejde kamkoliv.
Skvělý výrobek
Mám doma kočičku a pejska a proto udržovat čistotu je náročnější. Tento mechanický smeták mám stále poruce. Je lehký a dobře sebere nečistoty jak na koberci tak i linu.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »